Lehetőség

2023.11.02. 17:25

Iskolaigazgatókat keres a Salgótarjáni Tankerületi Központ

Pedagógiai intézmények vezetői beosztásaira lehet pályázni.

Angyal Eszter

Vezetői pályázatot hirdetett a napokban a Salgótarjáni Tankerületi Központ. A vezetői pozíciók köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében tölthetők be, maga a megbízás pedig határozott időre, 2024. január 20. napjától 2028. augusztus 15. napjáig szól.

„A köznevelési intézmény igazgatójának feladata az intézmény szakszerű és törvényes működtetése, a fenntartó által rendelkezésre bocsátott eszközök tőle elvárható gondossággal való kezelése, a munkáltatói jogok gyakorlása, intézmény képviselete és döntéshozatal az intézmény működésével kapcsolatban minden olyan ügyben, amelyet a jogszabály nem utal más hatáskörébe” – olvasható az intézmény weboldalán megjelent felhívásban.

A megpályázható intézmények:

Cogito Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Illyés Gyuláné Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Fejlesztő Nevelés-oktatást Végző Iskola és Készségfejlesztő Iskola
Kállói II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola
Nógrád Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat
Palotási Általános Iskola
Platthy József Általános Iskola
Salgótarjáni Általános Iskola és Kollégium

A vezetői beosztásokra vonatkozó pályázatokat ez év november 21., valamint 22-én (az adott intézménytől függően) éjfélig lehet leadni, s azokat 2024. január 15-én éjfélig kell, hogy elbírálják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában