Top 10

2023.11.20. 06:50

Gyász, egészségügy, veszélyhelyzet – ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legfontosabb eseményei Nógrád vármegyében.

Nool.hu

10. Nemrégiben az Ipoly-parti városban járt a francia származású Hamdaoui Sabrina színésznő, producer és nem utolsósorban nemzetközi jogi és biztonsági cégek ügyvezetője. Balassagyarmati stúdióban készíti legújabb dalát, emellett üzleti szemmel is bejárta a környéket.

9.Immár három évtizede, hogy tűzoltó csizmát húzott és a katasztrófavédelem munkatársaként szolgálja az állampolgárokat Seres Tibor tűzoltó ezredes, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója.

8.  A lakosság segítségét kérik a rendőrök a 16 éves lány megtalálásához.

7. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kisbusz hétfőn késő éjjel a 21-es főúton, Pásztó közelében.

6. A lakosság segítségét kérik a rendőrök a 10 éves kisfiú megtalálásához.

5. A Fidesz salgótarjáni szervezetének elnöksége tárgyalt és döntött a jövő évi önkormányzati választással és európai parlamenti választással kapcsolatos felkészülés menetéről.

4. Értesüléseink szerint Gajdos Tamás vasárnap elektromos járműveket tesztelt a patvarci Palóc Ringen, ahonnan nem ért be időre.

3. Mint arról már beszámoltunk: repedések jelentek meg egy löszfalon kedden délelőtt Salgótarjánban, egy Alkotmány úti parkoló mellett. 

2. Nógrádban is elindul az új ügyeleti rendszer decemberben – Győrfi Pál ismertette a részleteket. 

1. Hosszan tartó, súlyos betegség után hatvankilenc esztendős korában a napokban elhunyt Fűrész István, a balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium és a szécsényi Kőrösi Sándor Gimnázium matematika-informatika szakos egykori tanára.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában