Tévé

2023.11.14. 18:25

Nem ért be időben a hírműsorba a Palóc Ringről – ezért meneszthették az ATV-től Gajdos Tamást

Mint arról az Origo beszámolt: az ATV etikai kódexe szerint Gajdos Tamás műsorvezetőnek a híradó adásának kezdete előtt egy órával már az épületben kellett volna tartózkodnia, de nem jelent meg, ezért közös megegyezéssel távozott az ATV hírműsoraiból. Értesüléseink szerint vasárnap elektromos járműveket tesztelt a patvarci Palóc Ringen, ahonnan nem ért be időre.

Lukács Zsófia

Gajdos Tamás

Forrás: ATV Magyarország

Gajdos Tamás azonnali hatállyal távozott az ATV hírműsoraiból, miután vasárnap nem jelent meg időben az adás kezdete előtt.  

– Az ATV műsorvezetője, Gajdos Tamás vasárnap ismét nem tudott időben megérkezni a nem sokkal 17 óra után kezdődő ATV Híradóba, ezért kollégájának, György Gabriellának kellett helyettesítenie. 

A Media1 értesülései szerint Gajdos elfelejtette, hogy be kellett volna mennie dolgozni, és az ATV munkatársai Budapesttől 90 kilométerre, Balassagyarmaton érték el a műsorvezetőt, aki a nagy távolság miatt akkor már nem tudott beérni. Mivel nyáron már többször is elkésett a híradóból, így azonnali fegyelmi eljárás indul ellene – számolt be róla a Hír TV.

Portálunk értesülései és szemtanúk szerint Gajdos Tamás a Palóc Ringen, Magyarország legnagyobb gokartpályáján  tartózkodott Sváby Andrással együtt, akik a Jet Power Hungary Can-Am autóit tesztelhették vasárnap.

– Az érdeklődők a legújabb Can-Am és Side by Side járműveket próbálhatták ki, beleértve a vadonatúj Maverick és Traxter modelleket is. Úgy mondanám, hogy ezek a járművek átmenetet képeznek a motor és az autó között. A volán mögött a legújabb elektromos újításokat tesztelhették a sofőrök, a már forgalomba helyezett rendszámmal rendelkező új modellekkel a cross pályán is. Az elektromos tesztnap ingyenes és bárki számára látogatható volt – mondta el portálunknak Sárkány Dezső, a Palóc Ring vezetője.

Gajdos Tamásnak a hírműsorból való távozása után az ATV hírosztálya köszönetet mondott az elmúlt években nyújtott munkájáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!