Jubileum

2023.11.05. 19:19

Folytatódik a régészeti feladatellátás jubileumához kapcsolódó előadássorozat a tarjáni múzeumban

Tíz éves a Dornyay Béla Múzeum régészeti gyűjteménye, amely jubileum alkalmából egy előadássorozatot indítottak. Az eseményláncolat második állomása dr. Dornyay Béla sokszínű munkásságának azt az oldalát mutatja majd be, amely a régészethez kapcsolódott.

Veres Edina

Ugyan a végéhez közeledik a Múzeumok Őszi Fesztiválja, azonban a Dornyay Béla Múzeum a rendezvénysorozat utolsó hetére is érdekes programokkal készül. A salgótarjáni intézmény közösségi oldalán osztotta meg, hogy november 7-én, kedden 16 óra 30 perctől „Dornyay, a régész. Egy gazdag életmű kicsiny szelete” címmel tart előadást a múzeumban Bodó Balázs régész. A tájékoztatásból kiderült, illetve portálunk is beszámolt már róla, hogy a régészeti feladatellátásának tízéves jubileumához kapcsolódva a Dornyay Béla Múzeum előadássorozatot indított. 

Annak következő állomása során az érdeklődők dr. Dornyay Béla sokszínű munkásságának azt az oldalát ismerhetik majd meg, amely a régészethez kapcsolódott. A bejegyzésben arra is felhívták a figyelmet, hogy a Múzeumok Őszi Fesztiváljának programjai ingyenesen látogathatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában