Könyvbemutató

2023.11.08. 09:39

Első regényét mutatja be Balassagyarmaton a budapesti író

Lukács Zsófia

November 9-én, csütörtökön, 17 órakor könyvbemutatóval várja közönségét a Madách Imre Városi Könyvtár. A vendég ezúttal Szarka Károly lesz, akinek 2021-ben jelent meg Az én hibám című regénye. A szerzővel Varga-Csikász Csenge beszélget. – A könyv egy harmincas éveiben járó, bohém életet élő fiatalról szól, aki nem találja a helyét a világban, állandó egzisztenciális és kapcsolati problémákkal küzd – olvasható a könyvtár programajánlójában.

A szerző Mosonmagyaróváron született és Budapesten él, mint a könyv hőse. A regény tervéért Móricz Zsigmond-ösztöndíjat kapott. Szarka Károly újságíróként több napilapban, nyomtatott és online kulturális folyóiratban publikált, jelenleg a Noran Libro Kiadó szerkesztője. A József Attila Kör és a Fiatal Írók Szövetségének tagja. Az első regénye, Az én hibám című könyv 33 rövid fejezetből áll, többségük álommal indul, szövege egyszerre szórakoztató, vicces és nyugtalanító.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában