Vélemény

2023.10.30. 11:11

Társadalmi egyeztetésre hívja a salgótarjániakat a város önkormányzata

Véleményüket és javaslataikat is megfogalmazhatják a salgótarjániak a város településképére vonatkozó rendelet módosítása kapcsán.

Angyal Eszter

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata weboldalán tett közzé egy felhívást, miszerint széleskörű társadalmi egyeztetésre bocsátja a város településképének védelméről szóló 33/2017. (X.26.) önkormányzati rendelet módosítását. Mindazok, akik szeretnék véleményüket, valamint javaslataikat megosztani a városvezetőkkel, november 21-ig tehetik meg azt e-mailen, postai küldeményben, hivatali kapun keresztül, személyesen, vagy a november 21-i lakossági fórumon. 

Mint az a város weboldalán olvasható, a településképi rendelet módosítása kapcsán partnerségi egyeztetés keretében ugyanis lakossági fórumot tartanak, melyen tájékoztatást kapnak az érdeklődők a tervezett módosítások részleteiről. A november 21-én, 16 órától kezdődő fórum helyszíne a Salgótarján, Múzeum tér 1. szám alatt található Városháza épületének Förster Kálmán terme lesz. 

A településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet IDE kattintva olvasható, míg az egyeztetésre vonatkozó felhívást IDE kattintva találják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában