Sportnap

2023.10.06. 07:33

Mesés állomásokon teljesítették a sportos feladatokat a dorogházai iskola diákjai

Mozgalmas délelőttöt töltöttek el a Móra Ferenc Tagintézmény diákjai és pedagógusai a napokban. Az Európai Diáksport Napjához csatlakozva 2023 méteres futás is szerepelt a programok között.

Gulyás Edina

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is változatos feladatok mozgatták meg a mórás tanulókat az Európai Diáksport Napján. 

– Nem először rendezzük meg a mozgalmas feladatokkal tűzdelt, jó hangulatú délelőttöt, évek óta csatlakozunk a kezdeményezéshez. Ettől az esztendőtől részesei vagyunk az Aktív Iskola Programnak is, ami a Magyar Diáksport Szövetség által indított mozgásösztönző program – tájékoztatott Balázs Beáta, a Móra Ferenc Tagintézmény vezetője. – A tanulók a délelőtt folyamán izgalmas ügyességi feladatokat oldottak meg. A magyar népmese napját is belecsempésztük a progrmba, így az egyes állomások mesés elnevezést kaptak. 

Hozzátette, ahogy minden évben, úgy idén is futás zárta a programot: 2023 méteres távot kellett teljesíteniük a vállalkozó kedvűeknek. Tanárok és diákok együtt rótták a métereket, minden résztvevő jól érezte magát.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában