Eredményhirdetés

2023.10.31. 10:47

Értékelték a halloweeni nap legkreatívabb osztályait a salgótarjáni gimnáziumban

Egyebek mellett teremdíszítésben, tökfaragásban és jelmezversenyben mérhették össze ügyességüket a Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium osztályai a napokban. A legügyesebb osztályok kreativitását zsűri díjazta.

Veres Edina

Az oktatási intézmény Facebook oldalán tette közzé, hogy az iskola diákönkormányzata által szervezett halloweeni nap jelmezeit, valamint az előzetes feladatokat a közelmúltban értékelte a zsűri. Mint írták, ez utóbbi kategóriába tartozott egy borzongató film-befejező sztorijának megírása, amiben a harmadik helyet a 12.A osztály érte el, második lett a 11.B, első helyen pedig a 9.B végzett. A bejegyzésből az is kiderült, hogy a teremdíszítés – amelyről portáluk is beszámolt már korábban – annyira jól sikerült, hogy az első helyen három osztály, a 9.B, a 10.B és a 11.C osztozott. Ebben a feladatban a képzeletbeli dobogó második fokát a 10.A-sok hódították meg. 

Tökfaragásban első a 11.C, második a 11.B, harmadik a 10.B osztály lett. Az összesítésben a 12.A osztály érte el a harmadik helyet, „ezüstérmes” lett a 11.C, míg az első helyezésért járó elismerést a 9.B csapata vehette át. A zsűri a legötletesebb jelmezeket különdíjjal értékelte, amit Szomora Martin és Nádasi Milán 12.A osztályos tanulók mellett Poirot Marcell 12.B-s diák érdemelt ki. A Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium közösségi oldalán megosztott képek a jelmezverseny, valamint az egy nappal későbbi díjátadó pillanatait örökítették meg az utókor számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában