Elismerések

2023.10.24. 19:58

A polgárőrség legrangosabb kitüntetését vehette át Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya

Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet adományozott az Országos Polgárőr Szövetség elnöke Nógrád vármegye rendőrfőkapitányának.

Gerhát Karina

Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet adományoztak dr. Somssich Gabriellának

Forrás: Police.hu

Az Országos Polgárőr Szövetség Budapesten, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet dísztermében tartotta meg az október 23-ai ünnepségét – tájékoztatta portálunkat Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mint megtudtuk: a színvonalas rendezvényt megtisztelte jelenlétével Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, aki beszédében kiemelte a polgárőrök tevékenységének jelentőségét, valamint a polgárőrség és a rendőrség együttműködésének kulcsfontosságát hazánk védelme érdekében. Hangsúlyozta továbbá, hogy a legfontosabb érték a biztonság, ami a jövő záloga.

Az ünnepség során dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke a polgárőr mozgalom támogatása elismeréseként a polgárőrség legrangosabb kitüntetését, a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet adományozta dr. Somssich Gabriellának , a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének.

A polgárőrség elnöke a polgárőr mozgalomban végzett tevékenysége elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette továbbá Kovács Istvánt, a Szécsény és Térsége Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagját, illetve Rith Lajost, a Balassagyarmati Járási Polgárőr Egyesület tagját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában