Lakossági fórum

2023.10.22. 19:11

A parkolás, a csapadékvíz és a fekvőrendőrök is szóba kerültek Balassagyarmaton

A napokban Csach Gábor polgármester és Bárányné dr. Balázs Mária képviselő közös lakossági fórumot tartott a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban Balassagyarmaton.

Lukács Zsófia

– Közös lakossági fórumot tartottunk a 4-es választókerületben (Kossuth-Vízy-Temető-Arany-Rákóczi utcák közti terület), ismertetve az elmúlt időszak körzeti és városi eredményeit. Válaszoltunk a megjelentek által feltett kérdésekre és észrevételekre is – számolt be róla Csach Gábor a közösségi oldalán.

Arra is kitért, hogy főként az Achim utca csapadékvízelvezetéséről, a bölcsőde körüli fekvőrendőr igényről, több parkoló biztosításáról a Dózsa-Hunyadi lakótelepi környéken, járdák megújítási igényéről esett szó.

Hozzátette, hogy a képviselő asszony válaszol az interneten hozzá érkezett kérdésekre is. – Persze mindketten állunk fórumtól függetlenül is a gyarmati lakosok rendelkezésére és a többi körzetben is folytatjuk – fogalmazott a polgármester.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában