Foglalkozás

2023.10.15. 14:20

A hála körül forgott a pásztói óvodások napja

Boldogságprogram keretében tartottak hálanapot a Pásztó Városi Óvoda és Bölcsőde Hétpettyes Tagóvodájának pillangó csoportjában a közelmúltban. Ebből az alkalomból a kicsikre foglalkozások sora várt, így például hálaköveket is készítettek.

Veres Edina

A Pásztó Városi Óvoda és Bölcsőde közösségi oldalán számolt be arról, hogy a Hétpettyes Tagóvoda pillangó csoportjában hálanapot rendeztek, amelynek kezdéseként a gyerekek örömmel végezték a mozgásalapú, relaxációs, játékossá varázsolt gyakorlatokat. Azután pedig a kicsik meghallgatták Bagdi Bella Szép nap ölelj át engem című dalát, majd elmondták a csoport boldogság köszöntőjét. A foglalkozás következő eleme az Add tovább a falevelet! című postásjáték volt, azt követően pedig a nevelők megbeszélték az óvodásokkal, hogy mit jelent hálásnak lenni.

A napot a pillangó csoport a Maci bajban van című tanulságos mesével folytatta, aminek végére érve megtárgyalták a mese cselekményét, történését a hálával kapcsolatban. A bejegyzésből az is kiderült továbbá, hogy a program zárásaként a csemeték választhattak maguknak egy-egy hálakövet, amire rákerült a nevük. Ezt követően pedig egy szép üvegbe helyezték el az óvodások a számukra értékes tárgyat, amelyet rosszkedv esetén kereshetnek majd meg azért, hogy eszükbe jusson, miért is hálásak egymásnak és a világnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában