Kitüntetés

2023.09.01. 17:08

Pedagógus elismerést is átadtak az endrefalvai iskola tanévnyitó ünnepségén

Pénteken délelőtt az Endrefalvai Móra Ferenc Általános Iskolába is becsöngettek. A tanévnyitó ünnepségen Szabóné Győri Magdolna, az iskola korábbi igazgatója 43 éves pedagógus pályafutása elismeréseként átvehette a Pedagógus Szolgálati Emlékérmet.

Lászlók Judit

Tanévnyitó az iskola udvarán

Forrás: Nool.hu

Fotó: Beküldött

A tanévnyitó ünnepségen Nagyné Barna Orsolya, a Balassagyarmati Tankerületi Központ igazgatója köszöntötte a jelenlévőket, külön kiemelve az első osztályosokat, akiknek eredményes tanévet kívánt. Majd szólt a nyolcadik osztályosokhoz is, akiknek a pályaválasztáshoz jó tanulást és sikeres intézményválasztást kívánt. Beszédében bejelentette, hogy augusztus 16-tól Ferencz Viktória pedagógus vette át az iskola vezetését, akinek igazgatói munkájához sok erőt és jó egészséget kívánt. Ezt követően Szabóné Győri Magdolnának, a leköszönő igazgatónak az eredményes 43 éves pedagógus pályafutása elismeréseként átnyújtotta a Pedagógus szolgálati emlékérmet. Végül a 2023/24-es tanévhez a fenntartói feladatokon keresztül az intézmény támogatásáról biztosította a közösséget.

Ezután Ferencz Viktória, az iskola új igazgatója köszöntötte az intézmény 128 tanulóját, akiket sok hasznos információval látott el egyebek mellett a tanév során várható szünetek időpontjával, valamint a tantestület összetételével kapcsolatban. 

Művészeti képzés és tánciskola is indul az új tanévben

– Az idén is sokféle, változatos programot kínálunk gyermekeinknek, vetélkedők, versenyek, kirándulások, kulturális, sportrendezvények, témanapok, projektnapok formájában, de nagy hangsúlyt fektetünk a tanórai és tanórán kívüli fejlesztésekre, tehetséggondozásra is. A salgótarjáni Hibó Tamás Alapfokú Művészeti Iskola tagiskolájaként is folytatódik az oktatás, valamint a Savaria tánciskola is továbbműködik – mondta az igazgatónő.

A tanévnyitó ünnepség végén a diákok a tankönyvek mellett, tanszercsomagot is átvehettek a Baptista Szeretetszolgálat és a Balassagyarmati Tankerületi Központ jóvoltából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában