Kézápolás

2023.09.01. 16:41

Kevésbé hódít Nógrádban a Barbie-trend a pásztói műkörmös szerint

Nemrégiben Dua Lipa hamvas áfonya körme uralta a trendeket, aztán Barbie lázban égett mindenki, azonban utóbbi a manikűrök tekintetében nem aratott akkora sikert, így szűkebb hazánkban ez a körömtrend alul maradt.

Nagy Orsolya

Hailey Bieber divatot teremtett tejfehér, króm pigmentporos körmével

Forrás: Nool.hu illuszráció

Fotó: Beküldött

Portálunknak György Rebeka, pásztói körmös beszélt a Barbie körömtrendről, de arról is, hogy mely színek most a közkedveltek.

– A Barbie lázról jó magam is azt gondoltam, hogy majd ettől is több rózsaszín és pink színt fogok használni, azonban meglepetésemre, hidegen hagyta a vendégeket most ez a trend. Dua Lipa körmeiről most nem hallottam, viszont azt tudom, hogy tavaly nagyon népszerű volt Hailey Bieber tejfehér króm pigmentporos körme. Ez olyannyira hódított, hogy máig sokan kérik – mondta György Rebeka.

György Rebeka munka közben
Fotó: Beküldött / Forrás: Nool.hu

Azzal kapcsolatban, hogy mi volt az idei nyári körömtrend, a szakember úgy fogalmazott, hogy olyankor mindig nagyon mennek a neon színek, amelyek soha, vagy még nagyon sokáig nem fognak kimenni a divatból. Leginkább a pinket kérik, a korallt és a narancssárgát, de a bevállalósabbak kipróbálják a neon sárgát és zöldet is.

Mint mondta, nyár végén, az ősz kezdetével sokan nem szeretnének már élénk színeket, de még sötétet sem, így szeptemberben általában a körömtrend a babyboomer és francia körmök. A későbbiekben pedig fokozatosan jönnek majd a nude, barnás és bordó színek is. A fekete is egy örök klasszikusnak mondható, sokan kérik évszaktól függetlenül, de a legtöbbet az őszi teli szezonban választják.

György Rebeka arra is kitért, hogy, ami a formát illeti, mindig a vendég kezéhez és életviteléhez próbálják kiválasztani a számára megfelelőt, a legnépszerűbb azonban a kocka és a mandula, de sok géllakkot úgy csinál, amely a vendég saját körme adottságának a hosszára és formájára készül. Van ugyanakkor, aki formát is szokott váltani időnként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában