Korszerűsítés

2023.09.09. 09:53

Javában zajlik a sportcsarnok felújítása Romhányban

A különböző adminisztrációs és műszaki előkészületeket követően augusztusban kezdődött el Romhányban a község sportcsarnokának energetikai korszerűsítése. Azóta gőzerővel munkálkodnak a szakemberek a helyszínen.

Hegedűs Henrik

Hamarosan újra birtokba vehetik a sportolók az épületet

Forrás: Beküldött

Vezér Attila, a település polgármestere portálunknak elárulta, az elmúlt hónap során az új hőszigetelés felszerelése, illetve a nyílászárók cseréje az épület nagy részén megtörtént. A továbbiakban elvégzik még a tetőszerkezet cseréjét, korszerűsítik a vizesblokk berendezéseit, valamint kialakítják az eddig még hiányzó mozgáskorlátozott-feljárót. Hasonlóképpen kiépítik a rezsimegtakarítás szempontjából kiemelt jelentőségű hőszivattyús rendszert.

A polgármester hozzátette, a kedvező időjárási körülményeknek köszönhetően a felújítás az elvárt ütemben zajlik, és reményét fejezte ki, hogy a helyi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai, a helyi művészi teremkerékpárosok, a falu és környékének sportszerető lakossága az elkövetkező esztendőben mielőbb újra birtokba veheti a megszépült sportcsarnokot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában