Rendezvény

2023.09.30. 08:50

Ismét keresik a legszebb, legkreatívabb tortákat a palotási fesztiválon

Immár kilencedik alkalommal rendezik meg a népszerű gasztronómiai eseményt a településen, a Tortafesztivált. Ezúttal október 7-én, szombaton várják az édesszájúakat.

Nagy Orsolya

Tortacsodákból ezúttal sem lesz hiány Palotáson

Forrás: Nool.hu

Fotó: SzP.

Az esemény közösségi oldalán a szervezők arról számoltak be, hogy a rendezvény reggel 7 órakor kezdődik  regisztrációval és interaktív beszélgetéssel, amelyet Kadi Fatiha tortadesigner vezet. Ezután 11 órakor nyitják meg a fesztivált, ahol Szabó Mihály, a település polgármestere mond köszöntőt, de színpadra lép a Palotási Gyermeklánc Óvoda, a Kenderike Néptánccsoport, valamint a Szenior Örömtánc Csoport is. 

A műsorokat követően Gácsi Zoltán tart szakmai előadást, majd Hajdú Steve műsorát élvezhetik a látogatók. Később meg lehet kóstolni a különféle süteményeket és tortákat. A délutáni órákban színpadra lép a Szabad Élet Zenekar, majd Desperado feat. Timi, amely után kihirdetik az eredményeket. Emellett lesznek gyermekprogramok is, így arcfestés, csillámtetoválás, de különböző játékok is. A rendezvénynek a helyi művelődési ház ad majd otthont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában