Nool.hu videó

2023.03.13. 12:41

Három nógrádi óvodába is adományt vitt Gáspár Zsolt (videó)

Már többször beszámoltunk arról, hogy rendszeresen segíti a gyerekeket Gáspár Zsolt nógrádi celebritás. Hétfőn három településre látogatott el, hogy adományokat adjon át.

Nagy Orsolya

Gáspár Zsolt hétfőn három nógrádi óvodában, köztük a vizslásiban (képünkön) is jótékonykodott.

Forrás: Nool

Fotó: Nagy Orsolya

A Zsolti gazda néven is ismert televíziós személyiség ezúttal Karancskeszin, Vizsláson és Mátraverebélyben járt, hogy meglepje a csemetéket. Gáspár Zsolt portálunknak elmondta, hogy édesapja, a vizslási polgármester és több élelmiszeripari cég is támogatta, hogy létrejöhessen ez a jótékony kezdeményezés.

– Több helyszínen is jártunk már az elmúlt időszakban, idén pedig folytatjuk az országjárást, amely során ezúttal a gyerekeknek adományozunk. Nagyon sok óvoda van már a hátunk mögött, hiszen több mint negyven intézményben jártunk, és még száz óvodába szeretnénk elmenni. Fontos az apróságoknak örömet szerezni, hiszen mindegyikükre nagy szükség van – fogalmazott Gáspár Zsolt. Hozzáette: szűkebb hazánkban május 31-ig osztanak adományokat, ellátogatnak majd Ceredre, Endrefalvára és még sok más helyszínre is. Mint mondta, nagyon jól esik a számára, hogy ilyen örömmel fogadják minden településen a polgármesterek.

Gáspár Zsolt, Sándor József, Vizslás
Gáspár Zsolt és Sándor József polgármester
Fotós: Nagy Orsolya / Forrás: Nool

Sándor József, Vizslás polgármestere kiemelte, hogy a családok támogatása, az óvodások, iskolások felkarolása elsődleges szerepet kap a faluban.

– Gáspár Zsolt már nem egyszer látogatott el településünkre, hogy különböző ajándékokkal kedveskedjen a helyi lakosoknak. Ezúttal az óvodásokra esett a választása, akinek csokoládét, ropit, üdítőt, májkrémet és szörpöt is hozott. Az apróságok nagyon boldogan fogadták a hazavihető meglepetést, hálából egy szép verset is elszavaltak az adományozónak – árulta el a polgármester.

Januárban számoltunk be arról, hogy a balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthonba gyermekruhákat, a városháza részére pedig koronavírus-teszteket adományozott Zsolti gazda:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában