Hírösszefoglaló

2023.09.16. 21:45

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. szeptember 16.

A hétvége első napján is érdekes témákról írtunk a megyeszékhellyel kapcsolatban.

Nool.hu

Komoly összefogással igyekeznek csökkenteni a vadelütéssel járó balesetek számát a szakemberek, de a megelőzés érdekében a sofőrök részéről sem árt az óvatosság.

Több éve hagyomány már, hogy a Magyar Honvédség 3. Területvédelmi Ezred 25. Keresztényszigethy Sándor Területvédelmi Zászlóalj (25. TVZ) állománya hozzájárul a vérellátás biztonságához Salgótarjánban. Hasonlóképp történt ez a napokban is, azonban ezúttal egy különleges cél érdekében jelentkezhettek donornak a katonák.

Alapi István az elmúlt évtizedekben a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő személyiségévé vált, neve szinte összeforrt az Eddával. A gitárvirtuóz számára fontosak a gyökerek, mindig büszkén gondol vissza nógrádi éveire.

A salgótarjáni származású Papp Orsolya egy igazán különleges hivatást választott magának: négy éve ugyanis úgy döntött, hogy légiutas-kísérőként váltja valóra álmait. A tervek megvalósulni látszanak, jó úton jár ugyanis eltervezett jövője felé.

A Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület egy jól végződő történetről számolt be a közösségi oldalán, amelyben leírták, hogy Áfonya nevű kutyusuk sok mindenen ment keresztül pici kora óta.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában