Vakáció

2023.08.16. 12:01

Sportolással és kirándulással zárták a salgótarjáni múzeum nyári gyermektáborát

Sportos foglalkozásokon vehettek részt a fiatalok a Dornyay Béla Múzeum által szervezett nyári táborok utolsó turnusának, utolsó napján.

Veres Edina

Kirándulás Somoskőn, a csapat a Petőfi kunyhó előtt

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook

A salgótarjáni múzeum a közösségi oldalán számolt be róla a minap, hogy idei utolsó nyári gyerektáboruk zárónapján a sportolásé és a kirándulásé volt a főszerep. Mint írták, a túra a Petőfi kunyhótól indult, onnan sétáltak át a résztvevők Eresztvénybe, ahol az erdei tornapálya remek lehetőséget kínált a közös mozgáshoz. Mindeközben természetesen a gyerekek élvezhették a természet közelségét és szépségét, majd az elmaradhatatlan szabad játék végén mindenki kellemesen elfáradva ment haza. 

A bejegyzésből az is kiderült, hogy ugyan a nyár végével lezárulnak a Dornyay Béla Múzeum gyerektáborai, azonban a kicsik és családjaik számára természetesen az intézmény kiállításai és rendezvényei továbbra is lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra. Hozzátették: emellett a tervek szerint jövőre is készülnek táborral a fiatalok számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában