Nool.hu podcast

2023.08.23. 13:51

Mondj igent! – szerelmes álmokat vált valóra a nógrádi esküvőszervező (podcast)

Várt, váratlan, de mindenképpen életre szóló élményeket rejt magában egy-egy esküvő. A trendek és az igények folyamatosan változnak, újabb és újabb kihívás elé állítva ezzel az ifjú pár mellett az esküvőszervezőket is.

Nool.hu

Fodor Brigitta munkája számos izgalmas fordulatot rejt mindig magában

Forrás: Nool

Fotó: Andó Ákos

A nyár az esküvők időszaka, hiszen ekkor a legideálisabbak az adottságok ahhoz, hogy egy életre szóló élmény legyen a házasságkötés ceremóniája és az utána következő lakodalom. Az esküvők szokásai szinte évről évre változnak, s ezzel együtt az előkészületek is. Ma már választhatunk esküvőszervezőt, aki akár a jegyesség kimondásának pillanatától segíti a leendő ifjú párt a helyszín kiválasztásától kezdve a különböző szolgáltatók megrendelésén át a nagy nap hivatalos részének a lezárultáig. 

Hogy pontosan mi mindenben és hogyan, arról a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában Andó Ákos faggatta Fodor Brigittát, aki már tíz esztendeje támogatja a közös életet kezdő párokat, több mint félszáz esküvővel a háta mögött pedig elmondható: rengeteg előre megálmodott és hirtelen megoldandó pillanatot élt már meg esküvőkön.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában