Születésnap

2023.08.16. 07:49

Kerek évfordulón köszöntötték a kisbágyoni szépkorút

A kisbágyoni Robotka Pál a napokban ünnepelte 90. születésnapját. Ez alkalomból Nagy Attiláné, a település polgármestere is köszöntötte a szépkorút.

Gulyás Edina

A polgármester asszony jó egészséget kívánt és Isten áldását kérte

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook

– Életünk során számtalan különleges pillanatban részesülünk, amikor az ünneplés, az öröm és a szeretet vesz körül bennünket. Az elmúlt húsz évben többször volt alkalmam településünk 90 éves lakosait köszönteni – fogalmazott Nagy Attiláné, Kisbágyon polgármestere a település közösségi oldalán közzétett bejegyzésben. – Ezek a köszöntések emlékeim szerint mindig idős hölgyeknek szóltak, de az elmúlt hét attól vált különlegessé, hogy Robotka Pali bácsi személyében egy férfit illették a köszöntő szavak. 

Hozzátette: a szépkorú férjként, apaként, nagypapa sőt dédpapaként élhette meg ezt a kerek évfordulót, amiben az elmúlt évtizedek öröme, boldogsága, fájdalma és néha szomorúsága is benne van. Mindezeket Isten kegyelméből élhette meg Pali bácsi. 

– Isten áldása legyen életének hátralévő idején is – hangsúlyozta Nagy Attiláné. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában