Pótfelvételi

2023.08.13. 19:48

Gimnáziumi és asztalos képzésre is jelentkezhetnek még a fiatalok a bátonyterenyei középiskolában

Pótfelvételi lehetőséget kínál a fiataloknak a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium.

Veres Edina

Az oktatási intézmény közösségi oldalán megosztott tájékoztatás szerint, a 2023/2024-es tanévet illetően a négy évfolyamos gimnáziumi, illetve a három évfolyamos asztalos képzés esetében akad még néhány betöltetlen hely a bátonyterenyei középiskolában. 

A bejegyzés alapján a felhívás egyfelől azoknak a tanulóknak szól, akik eddig még nem találták meg a számukra legmegfelelőbbnek vélt továbbtanulási lehetőséget. Másrészt pedig azoknak kívánnak segítséget nyújtani, akik az eredetileg vágyott helyre nem tudtak bekerülni, vagy esetleg a korábbi elképzeléseikhez képest meggondolták magukat. 

A poszt alapján a pótfelvételivel kapcsolatban az érdeklődők a Fáy központi telefonszámán és e-mail címén, továbbá Maruzs László igazgató, illetve Soósné Lehoczki Beáta és Pádár Márk igazgatóhelyettesek telefonszámát tárcsázva kaphatnak bővebb tájékoztatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában