Nool.hu podcast

2023.08.24. 06:50

Eseményekkel teli nyarat tudhat maga mögött a nógrádi vadásztársadalom (podcast)

A közelmúltban ünnepélyes keretek között adták át a Nógrád Vármegyei Vadászkamara új székházát Salgótarjánban, mostanra országosan is egyedülálló logót viselhetnek a nógrádi hivatásos vadászok, emellett számos kapcsolódó dologban helytáll a vadásztársadalom térségünkben.

Nool.hu

Szabó László, az Országos Magyar Vadászkamara Nógrád Vármegyei Területi szervezetének titkára

Forrás: Nool

Fotó: Andó Ákos

Eseményekben bővelkedő nyarat hagyhat hamarosan a háta mögött a nógrádi vadásztársadalom, hiszen az Országos Magyar Vadászkamara Nógrád Vármegyei Területi szervezete új, tágasabb  székhelyépületbe költözhetett. Egy új, az országban eddig egyedülálló logót vezettek be a hivatásos vadászok öltözékén a könnyű beazonosításra, illetve természetesen képzik és vizsgáztatják is az ifjú vadászjelölteket, miközben a vadgazdálkodás szép, de egyáltalán nem könnyű feladatai is rájuk hárulnak.

E témákról Szabó Lászlóval, a szervezet megyei titkárával beszélgetett Andó Ákos a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában, és természetesen kikerülhetetlen volt az is, hogy a Salgótarján környéki medve- és farkashelyzetről ne ejtsenek szót...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában