Rekord

2023.08.17. 09:30

Egyedi trófeát kap az ötvenezredik, rekord méretű halat kifogó horgász

„Kerek” kérdés foglalkoztatja a Maconkán horgászbotot ragadókat: vajon ki lesz az a szerencsés pecás, aki partra emeli az 50 ezredik rekordhalat?

Veres Edina

Bakos Norbert (középen) ezredik rekordhalával. A kérdés, ki lesz a szerencsés, aki partra emeli az ötvenezredik óriás uszonyost

Forrás: Nool.hu

Fotó: Maconkai-víztározó és tórendszere Facebook olda

Jelenleg a Maconkai-víztározó és tórendszere honlapján elérhető rekordlista – egyben Európa legnagyobb édesvízi rekordlistája – szerint jelenleg 6 ezer 170 horgász nem kevesebb mint 49 ezer 754 rekordhala található meg a felsorolásban. A víztározó közösségi oldalán megjelent bejegyzésből továbbá az is kiderült, hogy a Bátonyterenye-Maconkai Szabadidő- és Sporthorgász Egyesület elnöksége úgy döntött, hogy az 50 ezredik hal kifogóját is egy egyedi trófeával kívánja köszönteni. 

Ahogy arról korábban portálunk is beszámolt, az egyesület vezetősége hasonlóképp ismerte el a tórendszer másik két „ezredesét”, azaz az ezredik halukat kifogó horgászokat – Novák Györgyöt és Bakos Norbertet – is. A posztban hozzátették, hogy a tapasztalatokból kiindulva akár már egy hónapon belül kiderülhet, ki lesz a szerencsés horgász, éppen ezért érdemes követni e tárgyban a honlap rekordfogások rovatát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában