Rendezvény

2023.08.25. 08:19

A New Level Empire koncertje is színesíti a tari falunapot

Színvonalas programokkal várják az érdeklődőket az idei falunapon, amelyet augusztus 26-án, szombaton rendeznek meg az általános iskola udvarán.

Nagy Orsolya

Mint arról a helyi könyvtár közösségi oldalán beszámolt: az esemény 15 órakor kezdődik a Tar Községért díj átadásával, majd helyi civil egyesületek lépnek színpadra, így a Tari Nyugdíjas Egyesület, az Egy a Célunk Tarért Egyesület, valamint a Romák Együtt Egymásért Egyesület is. 

Ezt követően Gregus Anikó gyermekműsorával szórakoztatja a csemetéket, amely után a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház operett műsorát tekinthetik meg az érdeklődők. Később a Balance Band és a Kontyvirág Hagyományőrző Egyesület kápráztatja el a közönséget műsorával. 

Az idei falunap sztárvendége pedig a New Level Empire lesz, amely után a tari együttes, az Alcatraz gondoskodik a jó hangulatról. Az egész napos zenés-táncos műsorok mellett ugrálóvárral, vásári forgataggal, rodeó bikával, de csillámtetoválással is kedveskednek a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában