Összefoglaló

2023.08.07. 21:34

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. augusztus 7.

Számos témáról beszámoltunk olvasóinknak augusztus 7-én, íme a nap salgótarjáni vonatkozású hírei!

Gulyás Edina

Ruhákat és lábbelit oszt a lovagrend Salgótarjánban

A salgótarjáni Szent Lázár Lovagrend a nyár folyamán sem feledkezik meg a hátrányos helyzetű, nehéz sorsú családokról és az egyedülálló emberekről.

Újra lesz férfi felnőtt NB-s futsal csapat Salgótarjánban

Hosszútávon fenntartható csapatot szeretne a Salgó Futsal Club vezetősége, akiknek az NB I. a végső célkitűzése.A Salgó Futsal Club benevezett a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett nemzeti bajnokság harmadik vonalába. A hazai mérkőzéseket a Városi Sportcsarnokban rendezik majd meg, amelyeket – a klub közlése szerint – ingyenesen tekinthetnek meg a sportág iránt érdeklődők.

A jótékonysági hangverseny bevételéből várótermet alakítanak ki a salgótarjáni kórházban

Nem mindennapi összefogásnak köszönhetően alakítanak ki várótermet a salgótarjáni kórház gyermek-szakorvosi rendelőjénél. A cél érdekében életre hívott jótékonysági hangverseny kitűnő jelképe annak a bizalomnak, ami az orvos és a beteg között kialakul.

– Egy jó ügy érdekében kovácsolódott össze a közösség, ahol mindenki büszke lehet magára, aki részt vett a kezdeményezés megvalósításában – fogalmazott dr. Szabó Attila, a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház gyermekosztályának a vezetője. Mint mondta: egy régi vágyukat teljesítettek a váróterem kialakításával, ugyanis már korábban is szerették volna elérni, hogy a gyerekek a szülőkkel ne a folyosón, székeken ülve várakozzanak, hanem ennél komfortosabb körülményeket teremtsenek a számukra.

Szünetel az ügyfélfogadás a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon

Áramszünet miatt augusztus 8-án, kedden a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon 7 óra 30 perc és 16 óra között nem tudják fogadni az ügyfeleket.

Abszolút aranyéremmel térhetett haza Petőfibányáról a fiatal salgótarjáni atléta

Nem csak a korcsoportjában, de abszolútban is a legjobb volt Varga Félix. 

Mit tegyünk nagyobb erősségű zápor, zivatar esetén?

A salgótarjániaknak is érdemes megfogadni Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tanácsait, arra vonatkozólag, hogy mit kell tenni záporok, zivatarok esetén.

Babával a pocakodban se mondj le a sportról! – a tarjáni edző elárulja a titkot

Az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás a babavárás, majd a gyermek megszületését követően is nagyon fontos mind a mama, mint pedig a baba szempontjából. A mozgás „hogyanja” viszont korántsem mindegy, nagyon fontos, hogy szakembertől kérjünk ehhez segítséget!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában