Közlekedés

2023.07.27. 10:59

Változik Balassagyarmaton a forgalmi rend a Szent Anna-napi búcsú idejére

A Szent Anna-napi palóc búcsú és a folklórfesztivál rendezvényei miatt megváltozik a forgalmi rend Balassagyarmat központjában a hétvégén.

Nool.hu

A balassagyarmati Szent Anna-napi palóc búcsúra népviseletben érkeznek a felvonulók falvak csoportjai

Forrás: Nool.hu

Fotó: NMH archív

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményben hívja fel a lakosság figyelmét, hogy a balassagyarmati  búcsúk és folklór fesztivál rendezvényeivel kapcsolatosan a Balassagyarmati Rendőrkapitányság illetékességi területén több forgalomkorlátozás is várható.

Július 29-én, szombaton 9-től 24 óráig a rendezvény miatt lezárják a Rákóczi fejedelem utat a Nádor út és a Madách Imre utca közötti szakaszon, valamint a Bajcsy-Zsilinszky utat a Rákóczi fejedelem úttól a Deák Ferenc útig, továbbá a Bercsényi út, a Kertész út és Rákóczi fejedelem út közötti szakaszon.

Július 30-án, vasárnap 9 óra 15 perc és 11 óra közötti időszakban a rendezvény miatt lezárják a Rákóczi fejedelem utat a Kossuth Lajos és a Bercsényi út közötti szakaszon, valamint a Bajcsy-Zsilinszky utat a Rákóczi fejedelem úttól a Palóc liget bejáratáig (térképen kékkel jelölve)  (térképen pirossal jelölve).

Kerülni az Ipolypart utca és az Ady Endre út felé lehet.

A buszmenetrend változásáról korábbi cikkünkben írtunk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában