Menetrend

2023.07.25. 16:51

Módosul a buszközlekedés Balassagyarmaton a palóc búcsú idejére, íme a részletek!

Módosított útvonalon közlekednek majd az autóbuszok július 29-én és 30-án a Palóc Hagyományéltető Napok miatt.

Angyal Eszter

Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, Palóc Hagyományéltető Napokat rendeznek július 28-30. között Balassagyarmaton. A palóc vidék egyik legnagyobb vallásos eseménye a vasárnapi, Szent Anna tiszteletére tartott palóc búcsú lesz, amit háromnapos folkfesztivál kísér. A rendezvény miatt július 29-én, szombaton, valamint július 30-án, vasárnap módosított útvonalon közlekednek majd a Volánbusz Zrt. menetrend szerinti járatai – erről hírportálunkhoz eljuttatott közleményükben tájékoztattak.

Július 29-én, szombaton reggel 9 órától egészen estig terelve közlekednek majd a 3314-es helyközi- és a 6-os, 6A, 9A jelzésű helyi járatok. A terelés miatt kimaradó megállók a Civitas Fortissima tér és Malom lesznek, legközelebbi megállók a Hunyadi utca és a Madách liget.

Július 30-án, vasárnap reggel 9 órától délelőtt 11 óráig Szent Anna napi búcsút tartanak, ezért ebben az időszakban az 1-es, a 6-os és a 9A jelzésű helyi buszok járnak majd terelve. Kimaradó megállók ugyancsak a Civitas Fortissima tér és a Malom lesznek, ezek helyett érdemes igénybe venni a legközelebbi megállókat, a Hunyadi utcait és a Madách ligetit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában