Nyárközép

2023.07.07. 08:12

Szent Iván-éj újratöltve – elmosta az eső Salgótarjánban, hétfőn pótolják

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont június 23-án azt a döntést hozta, hogy az akkori kedvezőtlen időjárás miatt biztonsági okokból nem tartják meg a Szent Iván-éji rendezvényt, hanem majd egy későbbi időpontban pótolják azt. Ezen ígéretükhöz híven július 10-én, hétfőn hozzák el a salgótarjániaknak a tüzes programot.

Gubányi Patrik

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont portálunknak megküldött közleményében aláhúzta: – Érdemes lesz már 18 órától kilátogatni Salgótarján Fő terére, hiszen gyermekbarát programok sokaságával készülnek a szervezők: lesz többek között varázssarok, csillámtetkó, boszis színező, óriás társasjáték és hungarikum játszóház is. Mindemellett a tüzes estéhez illően „tüzes” ételeket is megkóstolhatnak a Fő térre látogatók. 

Mint írták: 19 óra 30 perctől a Nógrád Táncegyüttes "Nyárközépnek éjszakája" című műsora nyitja az esti programsorozatot, majd 20 órától a Cimbaliband zenekar vegyíti a kelet-európai életérzést az autentikus népzenével.

Hozzátették: – Természetesen a mindig rengeteg érdeklődőt megmozgató Örömtűz sem fog hiányozni a rendezvényről, amelyet a hagyományoknak megfelelően az érdeklődők ezúttal is a Nógrád Táncegyüttes vezetésével táncolhatnak körbe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában