Kézműves foglalkozás

2023.07.19. 21:28

Papírszívekből formáltak különböző figurákat az ügyeskedő gyermekkezek a tarjáni könyvtárban

Véget ért a salgótarjáni Balassi Bálint Könyvtár Ügyeskedő gyermekkezek elnevezésű nyári foglalkozása. Az utolsó napon a bibliotéka olvasóközönségének legfiatalabb tagjai és kísérőik papírból kivágott szívformákból készítettek például pingvint, kismalacot, vagy épp halat.

Veres Edina

Szívképek készítésével tölthettek el néhány órát az intézménybe látogató gyermekek és kísérőik

Forrás: Facebook

Mint arról portálunk már beszámolt: az egy héten át tartó programsorozat idején a legkisebb olvasók kipróbálhatták magukat a gyöngyfűzésben, készítettek mozaikot, kalandoztak egyet a robotika világában, valamint a kavicsfestés során szabadjára engedhették fantáziájukat. 

A bibliotéka közösségi oldalán a napokban megjelent tájékoztatás szerint, a nyári foglalkozásának ötödik napján szívképek készítésével tölthettek el két órát az intézménybe látogató gyermekek és kísérőik. A bejegyzéshez mellékelt képek tanúsága szerint hal, pingvin és kismalac fej formák is születtek a szív alakú papírlapokból.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában