Élelmiszerlánc-felügyelet

2023.07.26. 14:09

Nógrádi vállalkozók figyelem: közeleg a felügyeleti díj befizetési határideje!

A napokban lejár az élelmiszerlánc-felügyeleti díj fizetésére kötelezettek számára a 2023-as évre vonatkozó első részlet fizetési határideje.

Angyal Eszter

Weboldalán figyelmeztet mindenkit a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) arra, hogy az élelmiszerlánc-felügyeleti díj fizetésére kötelezettek számára a 2023-as évre vonatkozó első részlet fizetési határideje július 31. Hangsúlyozzák, a tavalyi évtől ez az ügyintézés már online, a hivatal ügyfélprofil rendszerében (ÜPR) is elvégezhető.

‒ Az érintetteknek a felügyeleti díj első részletét a Nébih 10032000-00289782-30006016 számú, erre a célra elkülönített fizetési számlájára - a közleményben az adószám, valamint bizonylatazonosító megadásával - kell utalniuk. A fizetési értesítő elérhető és letölthető a bevallási felületről. A megállapított felügyeleti díj a központi elektronikus fizetési és elszámolási rendszer (EFER) révén már online is kiegyenlíthető. (https://upr.nebih.gov.hu/ng/ugyintezes/egyenleg) Kérdés esetén a Nébih ügyfélszolgálatán (06-1/336-9024), valamint a [email protected] e-mail címen kérhető segítség – tették hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában