Könyvvásár

2023.07.24. 14:39

Máról holnapra: kiadványok cserélnek gazdát Mátranovákon

Könyvek és újságok között válogathatnak ma és holnap a mátranovákiak a helyi könyvtár udvarán. A különféle kiadványokat ingyen vihetik haza az olvasás szerelmesei.

Számos kiadvány közül választhatnak az olvasás szerelmesei, ingyen elvihetik a könyveket és a folyóiratokat

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook

Nem első alkalommal cserélnek gazdát a kiadványok Mátranovákon. A településen működő Május 1. Művelődési Ház és Könyvtár évente többször is rendez hasonló programot, amelynek köszönhetően az állományból kiselejtezett könyvek, valamint a helyiek által felajánlott köteteket, újságokat, folyóiratokat ingyen viheti haza az olvasni szerető közönség.

– Ez alkalommal közel ezer kiadvány gyűlt össze, elsősorban felnőtt és ifjúsági irodalom szerepel a kínálatban, a gyerekkönyveket gyorsan elkapkodták – fogalmazott Maruzsné Répás Lilla, a művelődési ház vezetője. – Mint minden alkalommal, most is nagy az érdeklődés, sok kiadvány gazdát cserél az akció során. 

Mint mondta, ma délután 15 óráig, holnap, július 25-én pedig 12 és 17 óra között válogathatnak a könyvek és újságok, folyóiratok között az érdeklődők.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában