Nool.hu podcast

2023.07.26. 13:48

Lehetőségek kincsestára nyílt meg a nógrádi végzős diákok előtt (podcast)

Új lehetőségek nyílnak meg szűkebb hazánk technikumi tanulói előtt, egyebek mellett a duális képzés területén is a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum és a Neumann János Egyetem vezetősége által kötött együttműködési megállapodás jóvoltából.

Nool.hu

A megállapodást a kecskeméti Neumann János Egyetem vezetőivel a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum (NMSzC) főigazgatója és kancellárja írta alá a Stromfeld Aurél Technikumban

Forrás: Nool

Fotó: Tarnóczi László

A salgótarjáni végzős középiskolások közül is sokan méregetik mostanság, hogy hol és milyen továbbtanulási lehetőséget biztosít számukra a megszerzett vagy megszerezhető felvételi pontszámuk. Nekik nyitottak utat a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum vezetői, akik a Neumann János Egyetem vezetésével együttműködési megállapodást kötöttek Salgótarjánban. 

Tarnóczi László összeállításában, amely a Nool.hu és a Hír FM együttműködésében készült, sok érdekes részletet hallhatunk az újonnan nyílt lehetőségekről:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában