Elismerés

2023.07.28. 16:32

Jutalomkirándulásra viszik a kitűnő és a jeles bizonyítványt bemutató vizslási diákokat

Idén ismét elismeri a kitűnő és jeles vizslási és újlaki tanulókat a település önkormányzata. Az érintettek jelentkezését július 31-ig, hétfőig várják.

Veres Edina

Általános és középiskolás diákokat is elvisznek a kirándulásra, ha bemutatják jeles vagy kitűnő bizonyítványukat

Forrás: Nool.hu illuszráció

Fotó: Vajda János

Sándor József, a község polgármestere közösségi oldalán osztotta meg, hogy a tavalyi évhez hasonlóan a település vezetősége – önkormányzati szinten – idén is megjutalmazza a kitűnő és a jeles tanulókat. A tájékoztatás szerint a felhívás az általános- és a középiskolai diákokra egyaránt vonatkozik. Az érintettek úgy jelentkezhetnek a felkínált lehetőségre, hogy a bizonyítványukról és a lakcímkártyájukról készült fotókat elküldik a vizslási könyvtár e-mail-címére július 31-ig, hétfőig.

– Minden gyermekre büszkék vagyunk, mindenki a saját szintjéhez képest teljesít! Ezúttal azonban azokat szeretnénk kiemelni, akik egész évben töretlen szorgalommal tanultak, az átlagnál kimagaslóbb teljesítményt nyújtottak – olvasható a polgármester bejegyzésében, amelyből az is kiderült, hogy a tanulókat egy előre egyeztetett időpontban jutalomkirándulásra viszik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában