Kvíz

2023.07.25. 20:40

Észrevétlenül tanultak a gyerekek a salgótarjáni múzeum egyhetes táborában

A Dornyay Béla Múzeum kvízzel készült az egyhetes táborukban résztvevő gyermekek szülei számára. A kérdések megválaszolásában természetesen a kicsik is segítettek a felnőtteknek.

Veres Edina

Ahogy arról portálunk is beszámolt, egy héten át megannyi érdekes foglalkozáson vehettek részt a Dornyay Béla Múzeum nyári táborának résztvevői. Az intézmény közösségi oldalán osztotta meg, hogy egy különlegességgel is készültek egy kvíz formájában, amit a táborozók szülei oldottak meg, természetesen a fiatalok segítségével.

– Nem volt könnyű, de élvezetes, illetve szórakoztató volt és a gyerekek mindent tudtak! Nem véletlen, hiszen észrevétlenül tanultak az egy hét alatt. Büszkék vagyunk rájuk, remek csapat volt – olvasható a bejegyzésben, amelyből továbbá az is kiderült, hogy a szülőknek például arra a kérdésre kellett válaszolniuk, hogy hány szélmalom látható Don Quijote hátterében a róla készült képen, vagy hogy melyik ország megrendelésére készült a manós üvegkészlet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában