Lemondás

2023.07.04. 20:08

A polgármester is lemondott Nagylócon a képviselők után

Mint arról korábban már beszámoltunk: Nagylócon öt önkormányzati képviselő döntött úgy, hogy május elején lemond mandátumáról, ugyanis a községben zajló, jelenlegi folyamatokkal nem ért egyet. A napokban Szalai Gábor polgármester is a távozását jelentette be.

L.Zs.

Szalai Gábor, Nagylóci polgármestere is lemondott

Forrás: Nool.hu

Fotó: NMH archívum

– Lemondtam polgármesteri tisztségemről. Ez nyilván számtalan kérdést és felvetést szül mindenkiben. Az önkormányzaton belüli meg nem egyezés és a számtalan alaptalan és rosszindulatú pletyka a legfőbb oka a döntésemnek – osztotta meg a hírt a polgármester a település közösségi oldalán.

Május 12-én, mivel a változás irányába tett törekvéseik nem értek célt, úgy döntött négy képviselő, hogy lemond önkormányzati képviselői mandátumáról Nagylócon, akit még egy társuk követett. A képviselők nyilatkozatára a polgármester közösségi oldalán reagált akkor, ahol vállalta a felelősséget.

Kifejtette: az általuk kiadott közlemény teljes mértékben igaz, a kialakult helyzetért ő a felelős, lemondásuk az ő hibájából keletkezett. 

– Az elmúlt egy év belső viszályait, pénzügyi problémáit sajnos nem kezeltem a helyén és megfelelően, ennek lett az eredménye, hogy ide jutottunk – fogalmazott a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában