Testmozgás

2023.06.18. 13:25

Megvalósult fejlesztések kínálnak teret a pásztói fiataloknak egy mozgalmas vakációhoz

Több fejlesztés is megvalósult az elmúlt években Pásztón, amelyek segítségével a helyi fiatalok a vakáció alatt tartalmasan, mozgással tölthetik el a szabadidejüket.

V. E.

Farkas Attila polgármester a közszereplő közösségi oldalán számolt be arról a napokban, hogy Pásztón sok olyan fejlesztést hajtottak végre az elmúlt néhány évben, amelyek segíthetnek a fiataloknak – valamint a többi korosztálynak is – a szabadidő hasznos eltöltésében.

A városvezető a teljesség igénye nélkül néhányat ki is emelt a megvalósított projektek közül. A felsorolásban szerepel például az új játszóterek, vagy a már meglévők továbbfejlesztése a Stromfeld-udvarban, illetve a Szent Imre téren, de szó esett a multifunkcionális rekortánpályákról is a Hajós Alfréd utcában, a Hunyadi-udvarban és a Béke utcában. A polgármester említést tett továbbá a strandnál felépített csúszdaparkról, a Kishegyen kialakított futókörről, de a kondipark és a Hajós Alfréd utcában, a sportközpontban végrehajtott fejlesztéseket is megnevezte. Farkas Attila bejegyzése zárásaként végül jó pihenést és élményekben gazdag nyári szünetet kívánt a gyermekeknek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában