Rongálás

2023.06.20. 11:41

Közterületi virágágyásokat tettek tönkre Jobbágyiban

Megrongálták a közelmúltban a kiültetett virágokat, ugyanis letaposták a posta előtti téren, valamint a parkolónál és több balkonládából kihúzgálták – közölte a helyi önkormányzat közösségi oldalán.

N. O.

Hozzátették: az önkormányzat, valamint a Hegyaljai Faluszépítők a falu több területén és parkokban is virágosítanak, hogy a települést még szebbé és vonzóbbá tegyék.

Arra hívják fel a figyelmet, hogy közös érdek, hogy ezeket az értékeket megőrizzék és fenntartsák.

A falu nemrég pedig nevezett a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyre is, amelynek célja, egy kulturált és vonzó település kialakítása, a fenntartható fejlődés szempontjainak alkalmazása, a lakosság összefogásának ösztönzése, az életminőség javítása, de a környezettudatosság erősítése és a természeti, valamint az épített örökség megőrzése és gyarapítása is.

Arra kér mindenkit az önkormányzat, hogy a szülők figyelmeztessék gyermekeiket, hogy a közterület használatának vannak szabályai.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában