Táncház

2023.06.15. 09:47

Harmadik alkalommal rendezik meg Szuhán a vigasságot

G. E.

Zenétől és tánclépésektől lesz hangos a szuhai művelődési ház június 16-án. Immár harmadik alkalommal rendezik meg 18 órától a Mátrai Vigasságok elnevezésű jó hangulatú délutánt. Ahogy az elmúlt két hónapban, úgy június 16-án is a Mátra Barátainak Polgári Egyesülete szervezi meg a  jó hangulatú programot, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával. 

A táncházban, ahogy eddig minden alkalommal, ezúttal is Szabó János, a Nógrád Táncegyüttes nyugalmazott vezetője mutatja majd a lépéseket, a zenéről pedig a Dűvő Zenekar gondoskodik. Azokat, akik kifáradnak a mulatságban zsíros kenyérrel és teával vendégelik meg a szervezők, sőt, a felnőttek pálinkát is kóstolhatnak.

– Nagy szeretettel várjuk a táncolni vágyó fiatalokat, minden korosztálynak jó lehetőség ez a program péntek délutánonként a kikapcsolódásra. Eddig kétszer szerveztük meg a vigasságot, legutóbb közel százan vettek részt azon – fogalmazott Tóth Zoltánné, az egyesület vezetője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában