23-as számú út

2023.06.14. 15:36

Figyelem! – körforgalommá alakítanak egy csomópontot Bátonyterenyén

A 23-as elkerülő út építésének részeként körforgalommá alakítják az Ózdi és a Városház út csomópontját Bátonyterenyén. A munkák hamarosan elkezdődnek.

G. E.

– A 23-as elkerülő út építésének része, hogy Bátonyterenyén körforgalommá alakítják a jelenlegi 2409 jelzésű, azaz az Ózdi út valamint a Városház út csomópontját – tájékoztatott közösségi oldalán Nagy-Majdon József polgármester. Hozzátette: a kivitelezési munkák előreláthatóan június 20-án, kedden az Ózdi út jobb oldalán történő munkavégzéssel kezdődnek meg. A városvezető kitért arra is, hogy minden közlekedő türelmét és kiemelt figyelmét kéri a forgalomban.

A 23-as számú út fejlesztéséről portálunk már több alkalommal is beszámolt. A beruházás indulását tavaly márciusban jelentették be Bátonyterenyén. Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár akkor arról tájékoztatott, hogy a 23-as és a 25-ös számú utak fejlesztése több ütemben megvalósuló beruházás, amelynek első lépéseként 14,2 milliárd forintból megépül a Bátonyterenyét elkerülő út. Emellett a forrásból a már meglévő átkelési szakasz felújítására és egy új, észak-déli összekötő út létesítésére is futja majd. Az alapkövet tavaly szeptemberben rakták le. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában