Árverés

2023.06.23. 08:38

Elvitték a NAV összes aranyát, de van utánpótlás

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tavaszi árverésén elkelt az összes meghirdetett ékszer – tájékoztatta szerkesztőségünket az adóhivatal Nógrád vármegyei igazgatósága.

Nool

„Aki lemaradt, ne csüggedjen, itt a következő lehetőség: ismét lehet akár 21 és 22 karátos gyűrűkre, fülbevalókra és nyakláncokra licitálni. Összesen 39 tételre tehető ajánlat június 29. és július 3. között, a hivatal következő árverésén. Az ékszerek becsült összeértéke csaknem 50 millió forint” − hívta fel a figyelmet közleményében a NAV Nógrád Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága.

Közölték: az esemény előtt, június 27-én 10 óra 30 perc és 12 óra között Budapesten személyesen is megtekinthetők a kínált termékek. A személyes megtekintés előzetes regisztrációhoz kötött, ami június 23-án 12 óráig tehető meg. Hangsúlyozzák: az ékszerek eredetiségét és valós piaci értékét a BÁV Zrt. által kiállított felértékelési becslevél biztosítja.

Érdekességként a NAV hozzátette, hogy az ékszerek mellett hamarosan indul a maranellói paripa, azaz egy 86 milliós becsértékű Ferrari Portofino F164 árverése is.

Borítóképünk illusztráció. Fotó: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában