Árverés

2022.11.28. 18:14

Kocsmát nyithatna a NAV ennyi lefoglalt töményből

Az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól vesznek alkoholt – írja hétfői közleményében a NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága.

Nool

Az adóhivatal salgótarjáni munkatársaitól megtudtuk, hogy például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat királyné szamócapálinkát is kínálnak a NAV következő árverésén, több száz másik tétel mellett.

Hozzáteszik: a különböző termékek – pálinkák, likőrök és egyéb szeszesitalok – többféle kiszerelésben érhetők el, a kétdekástól kezdve a literesen át egészen a lédigig. Az árverésre bocsájtott, összesen több mint 350 millió forint becsült értékű alkoholra november 28-ától december 1-jéig lehet licitálni.

A kalapács alá kerülő tételek egy része zárjegyes, azaz bárki megvásárolhatja, míg a másik része zárjegy nélküli lédig ital. Utóbbira csak olyan vevő tehet vételi ajánlatot, aki adóraktári engedéllyel rendelkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!