Tűzoltóverseny

2023.05.13. 20:26

Több önkéntes tűzoltó is serleget vett át Ipolytarnócon (fotók)

Ipolytarnócon mérték össze szakmai tudásukat a nógrádi önkéntes tűzoltók.

N. O.

Ságújfalu II. csapata szerezte meg az abszolút győzelmet is: remekeltek, mint már annyiszor az évente megrendezett versenyen

Forrás: Nool.hu

Fotó: Vendel Lajos

Mint arról korábban beszámoltunk, idén is megrendezték a vármegyei tűzoltóversenyt, ahol önkéntesek versengtek egymással. A megmérettetés végén elismeréseket vehettek át a résztvevők.

Tűzcsapszerelés kategóriában az ifi fiúk közül első helyezett lett a Nézsai Önkéntes Tűzoltó, Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület, a lányok közül pedig a Rétsági Önkéntes Tűzoltó Egyesület. A női felnőtt csapatok közül Ságújfalu Község Polgárőr és Tűzoltó Egyesülete végzett az első helyen, míg a férfi felnőttek közül Ságújfalu Község Polgárőr és Tűzoltó Egyesülete II. csapata. Kismotorfecskendő szerelés kategóriában a Kisherceg Önkéntes Tűzoltó Egyesület I. csapata bizonyult a legjobbnak.

Az abszolút győztes, aki vándorserleggel térhetett haza, Ságújfalu Község Polgárőr és Tűzoltó Egyesülete II. csapata volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában