Nool.hu podcast

2023.05.16. 20:28

Több esemény is kapcsolódik május utolsó hétvégéjéhez Salgótarjánban (podcast)

Május utolsó vasárnapjához kapcsolódóan több napon és helyszínen is színes programokat szervez a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. A városi gyereknapi rendezvénynek idén Eresztvény ad otthont május 28-án.

Veres Edina

Balogh Katalin (balra) számolt be a részletekről portálunknak

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Rajzfilmfigurák ihlették a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. városi gyereknapi programját. Az eresztvényi erdő kapitánya című esemény különleges eleme a harmadik alkalommal meghirdetett tematikus családi akadályverseny lesz. Emellett pedig természetesen megannyi kísérőprogram kínál majd kikapcsolódási lehetőséget az eseményre kilátogató családoknak. 

Portálunk érdeklődésére Balogh Katalin, a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója ugyanakkor azt is elárulta: a nógrádi megyeszékhelyen idén nem csupán egyetlen nap, hanem egy egész hét szól majd a legkisebbekről. Ezt bizonyítja egyebek mellett az is, hogy már május utolsó hétvégéje előtt a gyermekdalok műfajának hazai megteremtője, Halász Judit énekel kicsiknek és nagyoknak egyaránt a „Józsiban”. 

Balogh Katalin hozzátette továbbá azt is, hogy a gyermeknaphoz kapcsolódóan több salgótarjáni városrészen is szerveznek programokat, így Zagyvapálfalván és Zagyvarónán is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában