Termékvisszahívás

2023.05.04. 16:18

Szalmonella miatt hívja vissza egyik húskészítményét a balassagyarmati ALDI is

Az ALDI közleménye szerint a termék minden hazai üzletükben elérhető volt, így akár a balassagyarmati üzletben is bárki megvásárolhatta azt. Mindenkit arra kérnek, hogy ne egyen a termékből, és vigye vissza bármelyik hazai üzletbe.

Nool

Ahogy arról hírportálunkon is beszámoltunk, március 9-én megnyitotta kapuit Nógrád vármegye első ALDI üzlete, méghozzá Balassagyarmaton. A jelenleg tehát már térségünkben is működő vállalat most termékvisszahívást indított a "Páros kolbász 250 g" nevű termékére, mivel a húskészítmény egyes tételeiben nem zárható ki szalmonella jelenléte. Az ALDI – melynek minden hazai boltjában kapható volt a termék – amellett, hogy a vásárlóktól visszahívja az árucikket, egyúttal bejelentette annak forgalomból való kivonását is.

A diszkontlánc tájékoztatása szerint a "Páros kolbász 250 g" terméknél az érintett fogyaszthatósági idő és tételazonosítók:

fogyaszthatósági idő: 09.06.2023,
tételazonoítók: L: 38087 és L: 39087

– A fentnevezett termék érintett tételeire a szállító (Tona Hungary Kft) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít – közölték.

A visszahívást az indokolta, hogy a termék egyik vizsgált tételében Salmonella volt kimutatható, így mindenkit arra kérnek, hogy amennyiben vásároltak ebből a kolbászból, úgy semmiképp se fogyasszák azt el, hanem vigyék vissza bármelyik magyarországi ALDI-ba, ahol a termék vételárát a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítik. A diszkontlánc közleménye szerint a készítmény minden hazai üzletükben elérhető volt, így akár a balassagyarmati ALDI-ban is bárki megvásárolhatta azt. Hozzátették, a "Páros kolbász 250 g" értékesítését azonnal felfüggesztették, hangsúlyozták ugyanakkor, hogy jelen vásárlói tájékoztató nem jelenti az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelősségének megállapítását.

Kép a termékről:

Forrás: aldi.hu

Kérdés esetén a vásárlók az alábbi ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhetnek:

+36 80 088 264 (H-P: 08:00-18:00, SZ: 08:00-15:30)

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában