Eltűnt

2023.05.11. 06:50

Közel öt hónapja nem találják a Hollókőről rejtélyes körülmények között eltűnt férfit

Ahogy arról portálunk már többször beszámolt, még tavaly december 24-én tűnt el egy pásztói férfi, név szerint Horváth László Hollókőn. Az illetőről közel öt hónapja senki nem hallott, a rendőrség pedig tovább folytatja a nyomozást.

Lászlók Judit

Még mindig nem találják a férfit

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

A 35 éves Horváth László eltűnését a család tavaly december 25-én jelentette be a hatóságoknak, így a rendőrség azóta is keresi. A férfi felkutatása érdekében a hozzátartozók több alkalommal szerveztek keresést Hollókőn és külterületén a helyiek, a környékbeli települések önkéntesei, a rendőrség, valamint a Help Mentőkutyás Egyesület tagjainak közreműködésével. A kutatás azonban egyik esetben sem vezetett eredményre.

A közel öt hónapja rejtélyes körülmények között eltűnt férfiról azóta sem hallott senki. Horváth László azonban jelenleg is szerepel a rendőrség Közérdekből nyilvános körözések - Eltűnt és ismeretlen helyen lévő személy elnevezésű adatbázisában. 

Horváth László
Horváth László
Forrás: police.hu

Ezért az esettel kapcsolatban megkerestük a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, hogy van-e újabb fejlemény az ügyben, amely esetleg segíthet felderíteni Horváth László körülményeinek eltűnését, lehetséges megtalálását. Ezzel kapcsolatban Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a jelenleg is folyamatban lévő körözési eljárást a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja, amelyben folyamatosak az eltűnt személy felkutatására tett intézkedések. 

– Tekintettel arra, hogy az eljárás jelenleg is folyamatban van, további tájékoztatást nem áll módunkban kiadni – hangsúlyozta Buda Gábor. 

Amennyiben valaki látja a férfit, vagy tud a tartózkodási helyéről, a Pásztói Rendőrkapitányságon, valamint a 112-es segélyhívószámon tehet bejelentést. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában