Eltűnt

2023.02.16. 07:51

Újabb keresést szerveznek a két hónapja Hollókőről eltűnt férfi felkutatására

A szombati kereséshez a Help Mentőkutyás Egyesület is csatlakozik.

L.J.

Sokan keresték már a férfit

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Ahogy arról portálunk már több alkalommal beszámolt, december 24-én eltűnt egy pásztói férfi, név szerint Horváth László Hollókőn. A 35 éves férfiról közel két hónapja nem tudni semmit. 

Horváth Tímea, az eltűnt férfi testvére portálunk érdeklődésére elmondta, hogy február 18-án, szombaton újabb keresést szerveznek Horváth László felkutatására. Mint mondta, szombaton reggel 9 órakor lesz a gyülekező Hollókőn a kisbolt előtt. Kiemelte, a kutatáshoz minimum ötven emberre, önkéntesre lenne szükségük. Továbbá hangsúlyozta, hogy a keresésben résztvevők ételt és innivalót vigyenek magukkal, illetve az évszaknak és az időjárásnak megfelelően öltözzenek.

– Bízom benne, hogy leszünk ennyien. Kérek mindenkit próbáljunk meg összefogni hátha eredménnyel járunk – mondta Horváth Tímea.

A szombati kereséshez a Help Mentőkutyás Egyesület is csatlakozott. 

Amennyiben valaki látja a férfit, vagy tud a tartózkodási helyéről, a Pásztói Rendőrkapitányságon, valamint a 112-es segélyhívószámon tehet bejelentést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában