Fűvágás

2023.05.22. 19:59

Kedden rövid ideig senki sem használhatja az egyik salgótarjáni parkolót – mutatjuk a részleteket

Fűvágás és takarítási munkák miatt kedden, a kora reggeli órákban rövid ideig lezárják a Klapka György úti parkolót a VGÜ Nonprofit Kft. munkatársai.

V. E.

Ha minden rendben lesz, akkor pár óra alatt végeznek a tervezett munkával

Forrás: Google Maps

Földi Tibor, a VGÜ Nonprofit Kft. üzemeltetési részlegvezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy május 23-án, kedden reggel 5 óra 30 perc - 6 óra körül a MÁV Zrt. munkatársai hozzálátnak Salgótarjánban, a Klapka György úti parkoló előtt futó sínek mentén a fűvágásnak. A munkálatok idejére – az esetleges káresetek elkerülése érdekében – a VGÜ Nonprofit Kft. kollégái a parkolóhelyeket lezárják a forgalom elől.

– Ahogy a fűvágás halad előre, úgy takarítjuk mi is a parkolókat, illetve tesszük rendbe a szegélyeket a Pavilonsortól indulva egészen a Klapka György út végéig, azaz a vasúti átjáróig. Az autósok az úton természetesen közlekedhetnek, mi csupán a pakolóhelyeket zárjuk le ideiglenesen, illetve azokat folyamatosan szabadítjuk is fel, ahogy a munkatársaink elvégzik a fent említett feladatokat – fejtette ki Földi Tibor. 

A részlegvezető arra is rámutatott, hogy jellemzően a lakosok nem hagyják ott az említett parkolóban éjszakára a járműveiket, a munkálatokat pedig azért kezdik ennyire korán, hogy ne okozzanak fennakadást. 

Hozzátette: várhatóan másfél-két órát vesz majd igénybe a terület karbantartása, így a parkolóhelyeket a tervek szerint 8 óra 30 perctől már ismét teljesen zavartalanul használhatják a sofőrök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában