Graffiti

2023.05.20. 16:48

Géza mérge elúszott! – önkéntesek festették le a hírhedt besztercei falat

Szombaton önkéntesek összefogásával szűnt meg a besztercei Tóstrand egyik épületét évtizedek óta csúfító felirat, mely azt sugallta: az "alkotás" pillanatában Géza ideges lehetett.

NOOL

Évtizedek óta csúfította a felirat a tóparti épület falát

Forrás: Nool

Fotó: Angyal Eszter

Évtizedek óta rontotta a Tóstrand látképét az egyik kis építményre firkált graffiti, mely arról árulkodott a járókelőknek, hogy Géza ideges lehetett, amikor felpingálta azt a besztercei falra. A városlakókat már igencsak zavarta a felirat, hiszen az összefirkált épület a besztercei tó környékének egyik szégyenfoltjaként vált hírhedtté. Szombaton azonban önkéntesek, helyi lakosok kis csoportja vállalta azt a feladatot, hogy az építmény felületét letisztítják, majd lefestik a csúf kiírást. A Facebook-esemény felhívása szerint a helyi horgászegyesület is áldását adta az ingatlan rendbetételére. Az akciót követően immár Géza mérge elúszott, a falat pedig egy színes kopoltyús ékesíti. 

Nektek, tetszik a változás?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában