Lovasrendőrök

2023.05.04. 18:08

Balatoni lovasrendőrök adtak vendégszolgálatot Balassagyarmaton

Mint arról korábban portálunk beszámolt, április elején szolgálatba álltak a lovas járőrök Balassagyarmaton. Csach Gábor, a város polgármestere a napokban a közösségi oldalán adta hírül, hogy balatoni lovasrendőrök adtak vendégszolgálatot a településen.

L. J.

Balatoni lovasrendőrök adtak vendégszolgálatot a településen

Forrás: Csach Gábor közösségi oldala

Mint írta: Budai Tibor rendőr főtörzszászlós a Balatonalmádi Rendőrkapitányságról, míg Beke Bianka rendőr őrmester a Balatonfüredi Rendőrkapitányságról érkezett vendég lovas járőr szolgálatra. 

Csach Gábor hozzátette: Budai Tibor egy különleges ajándékkal is meglepte őt, ugyanis elkészítette az őt ábrázoló pasztell portréját. A polgármester kiemelte, hogy a találkozó során számos közös témája akadt Budai Tiborral, ezek közé tartozott egyebek mellett a zene is. 

Buda Tibor a bejegyzés hozzászólásában jelezte, hogy nagy tisztelettel készítette el a portrét a polgármesternek, továbbá Beke Biankával közösen hálájukat fejezték ki a szívélyes fogadtatásért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában