Együttlét

2023.04.14. 13:15

Közös főzéssel is kikapcsolódhatnak a mátranovákiak

Egyre népszerűbbek a játékos estek a mátranovákiak körében, amely remek kikapcsolódást biztosít a helyieknek a fárasztó munkahét végén.

G. E.

Folyamatosan színes és változatos programokat biztosítanak a helyieknek a Május 1. Művelődési Házban. Legközelebb április 14-én, pénteken, 18 órától várják a mátranovákiakat, illetve a környező településen élőket a már jól megszokott játékos estre. 

– Ezen az estén is remek kikapcsolódást biztosítunk az ide látogatóknak a fárasztó munkahét végén, a jó hangulat most is garantált – fogalmazott  Maruzsné Répás Lilla, az intézmény munkatársa, aki arra is kitért, hogy a programon résztvevők az est első felében Activityt játszanak. Majd a gasztronómia témáját járják körbe különféle feladatok teljesítése közben. Végül főzés során is összemérhetik tudásukat a csapatok, majd közösen fogyasztják el az elkészült fogásokat. Mint mondta: a játékos est egyre népszerűbb a helyiek körében, minden alkalommal többen csatlakoznak ahhoz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában